Κράτηση

Mykoniati Hotel Group Φίλοι και Συνεργάτες

Έδώ μπορείτε να βρείτε ποιους εμπιστευόμαστε, με ποιους συνεργαζόμαστε και ποιοι μας έχουν αποδείξει ότι προσφέρουν εξέχουσες υπηρεσίες και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και εσείς. 

Mykoniati Estate

H εταιρεία Mykoniati Estate, σας προσφέρει υψηλού επιπέδου διαμεσολαβητικές υπηρεσίες για την αγορά, πώληση και ενοικίαση ακίνητης περιουσίας, στον Νομό της Χαλκιδικής. Όπως είναι γνωστό, η Χαλκιδιική πρόκειται για ένα από τους πλέον όμορφους και αγαπημένους προορισμούς στην Ελλάδα. Γεμάτη πανέμορφες παραλίες, καθαρά νερά και πολύ νόστιμες γεύσεις.

Για αξιοπιστία, εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα σε ένα από τα ποιο όμορφο μέρη της Ελλάδος, Mykoniati Estate, στη Νέα Καλλικράτεια, Χαλκιδική.

Ελληνικό Πρωινό

Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό γεμάτο με μοναδικές γευστικές προτάσεις με προιόντα από τη Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα μπορείτε να έχετε στα ξενοδοχεία Secret Paradise και Alkyonis Hotel, μέλη του Mykoniati Group. Σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ιδιαίτερες και πολύ νόστιμες προτάσεις.