Καλώς ήλθατε στη Χαλκιδική

Εταιρεία
mykoniatis group hotels

Η εταιρεία Μυκωνιάτης Ηλίας & Σια ΟΕ, με νόμιμο εκπρόσωπο της την κ.Μυκωνιάτη Ρούλα η οποία είναι μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και ενεργό μέλος του πολιτικού χώρου της περιοχής και γενικότερα της Ελλάδας, συμμετέχει ενεργά στις περισσότερες εκθέσεις τουρισμού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Secret Paradise Hotel & Spa
Secret Paradise Hotel & Spa

Καλώς ήλθατε στο Secret Paradise Hotel & Spa, τον κρυφό παράδεισο της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο δυτικό κομμάτι της χερσονήσου Κασσάνδρα δίπλα στις σμαραγδένιες παραλίες του Θερμαϊκού κόλπου, προσφέρει οικογενειακές διακοπές υψηλής ποιότητας.

Alkyonis Hotel
Alkyonis Hotel

Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο του ξενοδοχείου Αλκυονίς στην Χαλκιδική! Ζήστε την πολυτέλεια σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Σας περιμένουμε όλο το χρόνο, προσφέροντας έναν συνδυασμό οικογενειακής φιλοξενίας, άνετων διακοπών και χαμηλών τιμών.

Serenity Suites
Serenity Suites

Οι Serenity Suites είναι ένα συγκρότημα νεόδμητων πολυτελών σουιτών στη Νικήτη Χαλκιδικής. Μια νέα πρόταση διαμονής με έμφαση στο μοντέρνο design, την υψηλή αισθητική και τις σύγχρονες ανέσεις.

Προσφορές
Mykoniati Group Hotel


Διαθέτουμε πακέτα που είναι κατι παραπάνω από δελεαστικά.

Προσφορές

Secret Paradise
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφορές

Alkyonis Hotel
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ