Κράτηση

Mykoniati Group Hotels Εταιρεία

Η εταιρεία  Mykoniati Group Hotels με αγάπη για τον τουρισμό και γνώμονα τις ανάγκες της διεθνούς τουριστικής αγοράς, δημιουργεί, εξελίσσεται, βελτιώνεται και  αφιερώνεται στον τουριστικό κλάδο.

Το Alkyonis Hotel, ένα κομψό Boutique Hotel, ανοίγει τις πόρτες του το 1989  και εκεί ξεκινά το ταξίδι…. εν συνεχεία το 1999 , καλωσορίζουμε  το  Secret Paradise hotel & Spa ένα ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής , παρέχοντας υπηρεσίες  Σπα , εστιατορίου και  Roof Garden Bar, στην Νεα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Με μεράκι, ζήλο και επαγγελματισμό,  φτάνουμε στο 2019 με  μια νέα πρόταση διαμονής με έμφαση στο μοντέρνο design, και τις σύγχρονες ανέσεις το  Serenity Suites, στην Νικήτη Χαλκιδικής.

Secret Paradise Hotel & Spa

Secret Paradise Hotel & Spa Χαλκιδική

Καλώς ήλθατε στο Secret Paradise Hotel & Spa, τον κρυφό παράδεισο της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο δυτικό κομμάτι της χερσονήσου Κασσάνδρα δίπλα στις σμαραγδένιες παραλίες του Θερμαϊκού κόλπου, προσφέρει οικογενειακές διακοπές υψηλής ποιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Συνιστάται από

Alkyonis Hotel

Alkyonis Hotel Χαλκιδική

Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο του ξενοδοχείου Αλκυονίς στην Χαλκιδική! Χαλαρώστε στη ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα των άριστα σχεδιασμένων χώρων διαμονής. Σας περιμένουμε όλο το χρόνο, προσφέροντας έναν συνδυασμό οικογενειακής φιλοξενίας και άνετων διακοπών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Συνιστάται από

Serenity Suites

Serenity Suites Χαλκιδική

Οι Serenity Suites είναι ένα συγκρότημα νεόδμητων πολυτελών σουιτών στη Νικήτη Χαλκιδικής. Μια νέα πρόταση διαμονής με έμφαση στο μοντέρνο design, την υψηλή αισθητική και τις σύγχρονες ανέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Χαλκιδική Mykoniati Group Hotels

Μέρη για να επισκεφτείτε

Περισσότερα